Rotterdam Zuid Team

Tandartsenpraktijk Bergen op Zoom Zuid

U bent van harte welkom in onze tandartsenpraktijk gevestigd in Bergen op Zoom bij ons ervaren medisch team, onder leiding van K.D. Go, tandarts implantoloog, Richard Schäffer, tandarts en Melek Delen, praktijkmanager. De grote vraag naar medische voorzieningen in Bergen op Zoom en de behoefte naar kwalitatieve, betaalbare en toegankelijke tandheelkundige zorg heeft er toe geleid dat Tandartsenpraktijk Schäffer 20 jaar geleden voor het eerst haar deuren opende.

Vanaf januari 2020 wordt de praktijk onder de naam Tandartsenpraktijk Zuid voortgezet in een samenwerkingsverband tussen Richard Schäffer tandarts en K.D. Go, tandarts implantoloog. Met de start van deze samenwerking zijn de openingstijden verruimd, met openstelling in de avonduren en in het weekend (op afspraak). Daarnaast zijn er specialisten aan het team toegevoegd, waardoor alle disciplines in de tandartsenpraktijk onder één dak worden aangeboden. Om deze disciplines te kunnen uitvoeren zijn de praktijk en tandheelkundige apparatuur gemoderniseerd en uitgebreid.

Bergen op Zoom kent een diverse karakter en is de laatste decennia sterk in ontwikkeling. Een stad met een bijzondere dynamiek, waarbij vanuit de medische zorg ook maatwerk noodzakelijk is. Het team van Tandartsenpraktijk Zuid is zich ook bewust van de diversiteit van de wijk(en) en bestaat daarom ook uit medewerkers die niet alleen Nederlands, Engels, Frans en Duits spreken, maar ook Turks, Perzisch, Italiaans, Spaans, Indonesisch, Arabisch, Darija & Tamazight (Marokkaans), Dari & Farsi (Afghaans), Amhaars (Ethiopisch) en Pools.

Tandartsenpraktijk Zuid is actief op het gebied van algemene tandheelkunde, implantologie, parodontologie, endodontologie, cosmetische tandheelkunde, orthodontie, kindertandheelkunde en mondhygiëne. Proactief adviseren van patiënten over gezondheid beschouwen de medewerkers als een belangrijke kerntaak. Het team wil graag haar kennis delen met de bewoners van Bergen op Zoom.

Tandartsenpraktijk Den Haag Zuid

Tandartsenpraktijk Zuid heeft eind 2015 haar deuren geopend in het nieuwe Gezondheidscentrum, gelegen aan de Orveltestraat 30 in Den Haag, nabij winkelcentrum Leyweg. U kunt zich ook online inschrijven!

U bent van harte welkom in onze tandartsenpraktijk in Den Haag Zuid bij ons ervaren medisch team, onder leiding van K.D. Go, tandarts implantoloog en Melek Delen, praktijkmanager. De grote vraag naar medische voorzieningen in de groeiende wijk(en) van Den Haag Zuid en de behoefte naar kwalitatieve, betaalbare en toegankelijke tandheelkundige zorg heeft er toe geleid dat Tandartsenpraktijk Zuid zich heeft gevestigd in het Gezondheidscentrum.

De wijk staat bekend om haar multiculturele karakter en is de laatste decennia sterk in ontwikkeling. Een gebied met een bijzondere dynamiek, waarbij vanuit de medische zorg ook maatwerk noodzakelijk is. Het team van Tandartspraktijk Zuid is zich bewust van de diversiteit van de wijk(en) en bestaat daarom ook uit medewerkers die niet alleen Nederlands, Engels, Frans en Duits spreken, maar ook Turks, Perzisch, Italiaans, Spaans, Indonesisch, Arabisch, Darija & Tamazight (Marokkaans), Dari & Farsi (Afghaans), Amhaars (Ethiopisch) en Pools.

Tandartsenpraktijk Zuid is actief zijn op het gebied van algemene tandheelkunde, implantologie, parodontologie, endodontologie, orthodontie, kindertandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en mondhygiëne. Proactief adviseren van patiënten over gezondheid beschouwen de medewerkers als een belangrijke kerntaak. Het team wil daarom graag haar kennis delen met de bewoners in de wijken en staat open voor sociale projecten ten behoeve van het verbeteren van de mondhygiëne.

Tandartsenpraktijk Rotterdam Zuid

U bent van harte welkom in onze tandartsenpraktijk in Rotterdam Zuid bij ons ervaren medisch team, onder leiding van K.D. Go, tandarts implantoloog, Melek Delen, praktijkmanager en Rana Calik praktijkcoördinator. De grote vraag naar medische voorzieningen in de deelgemeente Feijenoord en de behoefte naar kwalitatieve, betaalbare en toegankelijke tandheelkundige zorg heeft er toe geleid dat Tandartsenpraktijk Zuid in november 2013 haar deuren in de Afrikaanderwijk heeft geopend. In 2019 is de praktijk volledig gerenoveerd en zijn het aantal behandelkamers uitgebreid.

Deelgemeente Feijenoord staat bekend om haar multiculturele karakter en is de laatste decennia sterk in ontwikkeling. Een deelgemeente met een bijzondere dynamiek, waarbij vanuit de medische zorg ook maatwerk noodzakelijk is. Het team van Tandartspraktijk Zuid is zich bewust van de diversiteit van de wijk(en) en bestaat daarom ook uit medewerkers die niet alleen Nederlands, Engels, Frans en Duits spreken, maar ook Turks, Perzisch, Italiaans, Spaans, Indonesisch, Arabisch, Darija & Tamazight (Marokkaans), Dari & Farsi (Afghaans), Amhaars (Ethiopisch) en Pools.

Tandartsenpraktijk Zuid is actief op het gebied van algemene tandheelkunde, implantologie, parodontologie, endodontologie, orthodontie, kindertandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en mondhygiëne. Proactief adviseren van patiënten over gezondheid beschouwen de medewerkers als een belangrijke kerntaak. Het team wil graag haar kennis delen met de bewoners van deelgemeente Feijenoord.